44_hvmuurschildering-1 44_hvmuurschildering-2 44_hvmuurschildering-3 44_hvmuurschildering-4 44_hvmuurschildering-5 44_hvmuurschildering-6 44_hvmuurschildering-7 44_hvmuurschildering-8 44_hvmuurschildering-9 44_hvmuurschildering-10 44_muurhv44_foto-244_foto-344_foto-144_download 44_sozflyer

02+03+04-11-2012 / Nacht van de kunst + Kunstlijn + Soep op Zondag

Vrijdag van 22:00 tot 24:00
Opening van de tentoonstelling Au en Nacht van de Kunst
Dj Vin Rouge

Zaterdag van 12:00 tot 22:00
De tentoonstelling Au met tekeningen van Stefan Kasper, Vincent Uilenbroek, Erik de Bree en Tom Abbink is open voor het publiek en presenteert Carlijn Lotte Bartels haar permantente installatie in de gang!

Zondag van 12:00 tot 22:00
Soep op Zondag meets Horizonverticaal.

Voor de muzikale line-up is gekozen voor een deels lokale programmering met de jonge talenten:

Muziek:
Baptist Sound, zweverig/broeierige live electronica.
dj’s Moes en Sjef Rolet, Haarlemse helden.
Naast lokaal talent is er ook ruimte voor een optreden van een talentvolle Zuiderbuur:
Title(music) komt live set doen.

Kunst:
De tentoonstelling Au met tekeningen van Stefan Kasper, Vincent Uilenbroek, Erik de Bree en Tom Abbink.

Eten:
Camilo Barreto (Venezuela/Den Haag) neemt u mee op een culinaire reis. Zijn hapjes worden in de zaal voor u klaar gemaakt en is een performance op zich!

Soep op Zondag – website
Baptist Sound – soundcloud
DJ Moes – mixcloud
DJ Sjef Rolet – soundcloud
Camilo Barreto – website
Stefan kasper – website
Tom Abbink – website
Erik de Bree – website
Vincent Uilenbroek – website
Carlijn Lotte Bartels – website

extra info over de samenwerking:

Soep op Zondag is een succesvol zondagnamiddag concept. Door de diversiteit in programmering heeft Soep op Zondag bewezen een breed publiek te kunnen trekken met een altijd spannend en vooruitstrevend muzikaal en kunstzinnig programma. Een mix van dj’s, live muziek en kunst in de breedste zin van het woord. Een uniek event in zijn soort die bestaat uit een cross-over tussen Live muziek en dj’s. De muziek richt zich voornamelijk op genres als jazz, new jazz, funk, elektro, broken beats, beats, deephouse, space disco, post dubstep.
Door de samenwerking met Horizonverticaal heeft Soep op Zondag de ideale partner gevonden voor de invulling van een essentieel element in de programmering: Kunst. Horizonverticaal timmert al meerdere jaren gestaag aan de weg en geeft plek aan diverse nationaal en internationaal werkende kunstenaars. Doordat Soep op Zondag in de expositieruimte van Horizonverticaal gehouden wordt zal de bezoeker zich in wisselende exposities begeven en is de participerende kunstenaar verzekerd van een representatieve en respectvolle presentatie van zijn/haar werk.