OFF GRIP

In de tentoonstelling OFF GRIP staat ontdekken, uitvinden, spelen en experiment vanuit alledaags materiaal centraal. Het uit de context halen van herkenbare vormen en objecten creeërt een nieuwe op zichzelfstaande wereld.

Met werk van: Bertjan Pot | Maarten Schuurman | Marleen Sleeuwits

OPEN 18.12.21 t/m 05.03.2022
vrijdag en zaterdag 13:00 – 17:00u

LET OP we vragen je vriendelijk om een geldig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testresultaat te laten zien bij de ingang, Horizonverticaal volgt hiermee de richtlijnen rondom Covid-19 van de Nederlandse overheid. Voor meer informatie bezoekt u deze link


BOEKPRESENTATIE Ger van Dam

06.02.22 – 15:00 uur

Van ‘kruimelverzamelaar’ tot mecenas

Op zondag 6 Februari presenteert de verzamelaar Ger van Dam (1950) zijn gloednieuwe boek; van ‘kruimelverzamelaar’ tot mecenas. Hij beschrijft in zijn boek in 39 hoofdstukken en op 336 bladzijden zijn boeiende avonturen met een ruim aantal kunstenaars uit de MALcollection en musea in de achterliggende 39 jaar.

Voor deze presentatie zijn een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaande link

reservering boekpresentatie

Vind hier meer informatie over Ger van Dam en de MALcollection; Modern Art Loppersum, een kunstverzameling ontstaan uit 40 jaar passie voor de hedendaagse beeldende kunst.